Ενοικιάσεις Σκαφών Αναψυχής

Η εταιρεία ΠΟΣΕΙΔΩΝ Marine Center δραστηριοποιείται στο χώρο της θαλάσσιας αναψυχής εδώ και 40 χρόνια.

Τα σκάφη που διαθέτουμε είναι «ΠΟΣΕΙΔΩΝ 5.10», με μηχανές SELVA 30XSτετράχρονες. Είναι καινούρια, σε άριστη κατάσταση και πλήρως εξοπλισμένα με τέντα ηλίου, μαξιλάρια πλώρης & πρύμνης, ηλεκτρική εγκατάσταση, inoxσκάλα και όλα τα απαραίτητα σωστικά που απαιτούνται. Επίσης δίνεται χάρτης της ευρύτερης περιοχής και είναι εφοδιασμένα με άδεια αλιείας και μέγιστο αριθμό επιβατών 7 άτομα.

rental01

Από πού Ενοικιάζονται:

Τα σκάφη ενοικιάζονται ολόκληρη την ημέρα και αν επιθυμείτε εβδομάδα ή και μήνα, έχοντας ως αφετηρία τη μαρίνα Καμένων Βούρλων. Παραδίδονται καθημερινά από τις 9.00πμ με επιστροφή τους έως τις 8.00μμ.

 rental02b

Τι Χρειάζεστε:

Για την ενοικίαση ενός από τα σκάφη «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» θα πρέπει να μας προσκομίσετε την Α.Τ. σας (Διαβατήριο ή Δίπλωμα Οδήγησης) και να συμπληρώσετε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο το παραλαμβάνετε από το κατάστημά μας.

Δίπλωμα ταχύπλοου σκάφους δεν απαιτείται!

rental03

Τα σκάφη μας είναι ασφαλισμένα σε περίπτωση ατυχήματος και παραδίδονται με δύο γεμάτα ντεπόζιτα βενζίνης (τα οποία χρεώνονται έξτρα ανάλογα με το τι έχετε καταναλώσει), για να χαρείτε ατελείωτες ώρες βόλτας και ψαρέματος στον κόλπο του Μαλιακού και την Βόρεια Εύβοια.

Ενοικιάσεις Σκαφών - Φωτογραφικό Υλικό